Vištienos blauzdelės su medumi ir garstyčiomis

blog_img1

Ingredientai:

  • 6 vištienos blauzdelės
  • 2 valg. š. medaus
  • 1 valg. š. garstyčių (dijoninių ar grūdėtų)
  • 1 valg. š. sojos padažo
  • 1 arb. š. druskos
  • ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • ½ arb. š. česnako miltelių

Gaminimas:

  1. Sumaišykite medų, garstyčias, sojos padažą ir prieskonius.
  2. Vištienos blauzdeles įtrinkite paruoštu marinatu ir palikite bent 30 minučių marinuotis.
  3. Sudėkite blauzdeles į gruzdintuvę ir kepkite 190°C  apie 25 minutes, kol apskrus ir taps sultingos. 
  4. Patiekite su salotomis ar ryžiais.

Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite papildomą -5% nuolaidą