Mocarelos sūrio lazdelės su džiūvėsėliais (karšto oro gruzdintuvėje)

blog_img1

Ingredientai:

  • 200 g mocarelos sūrio
  • 1 kiaušinis
  • 50 g džiūvėsėlių
  • 30 g miltų
  • ½ arb. š. druskos
  • ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • ½ arb. š. česnako miltelių

Gaminimas:

  1. Supjaustykite sūrį lazdelėmis.
  2. Apvoliokite kiekvieną lazdelę miltuose, tada pamirkykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  3. Pakartokite kiaušinio ir džiūvėsėlių sluoksnį, kad paniravimas būtų storesnis.
  4. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 200°C apie 8 minutes, kol sūris pradės lydytis, o danga taps traški.
  5. Patiekite su mėgstamu padažu.

Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite papildomą -5% nuolaidą