Mocarelos sūrio lazdelės su džiūvėsėliais (karšto oro gruzdintuvėje)

Ingredientai:
- 200 g mocarelos sūrio
- 1 kiaušinis
- 50 g džiūvėsėlių
- 30 g miltų
- ½ arb. š. druskos
- ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų
- ½ arb. š. česnako miltelių
Gaminimas:
- Supjaustykite sūrį lazdelėmis.
- Apvoliokite kiekvieną lazdelę miltuose, tada pamirkykite plaktame kiaušinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
- Pakartokite kiaušinio ir džiūvėsėlių sluoksnį, kad paniravimas būtų storesnis.
- Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 200°C apie 8 minutes, kol sūris pradės lydytis, o danga taps traški.
- Patiekite su mėgstamu padažu.