Malti kiaulienos kepsneliai

blog_img1

Ingredientai:

  • 500 g maltos kiaulienos
  • 1 svogūnas (smulkiai pjaustytas)
  • 1 kiaušinis
  • 2 valg. š. džiūvėsėlių
  • 1 arb. š. druskos
  • ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • ½ arb. š. saldžiosios paprikos miltelių

Gaminimas:

  1. Visus ingredientus sumaišykite dubenyje ir formuokite kepsnelius.
  2. Kepsnelius sudėkite į gruzdintuvę.
  3. Kepkite iki 190°C įkaitintoje gruzdintuvėje apie 10 minučių, kol apskrus.
  4. Apverskite ir kepkite dar 10min.
  5. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite papildomą -5% nuolaidą