Kepti kiaulienos karbonadai

blog_img1

Ingredientai:

  • 2 kiaulienos karbonado kepsniai (apie 150 g kiekvienas)
  • 1 kiaušinis
  • 3 valg. š. džiūvėsėlių
  • 2 valg. š. miltų
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 1/4 arb. š. pipirų
  • 1/2 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių

Gaminimas:

  1. Kiaulienos kepsnius išmuškite plonai, pabarstykite druska, pipirais ir paprika.
  2. Apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
  3. Dėkite į gruzdintuvę ir kepkite 200°C temperatūroje 12 min., viduryje apverskite.
  4. Patiekite su raugintais agurkais ar bulvių koše.

Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite papildomą -5% nuolaidą