Gruzdintos grybų kepurėlės su šonine (karšto oro gruzdintuvėje)

Ingredientai:
- 8 dideli pievagrybiai
- 8 plonos riekelės šoninės
- 50 g tarkuoto sūrio (cheddar arba mozzarella)
- 1 skiltelė česnako (susmulkinta)
- 1 valg. š. grietinės arba kreminio sūrio
- ½ arb. š. druskos
- ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų
- 1 valg. š. smulkintų krapų arba petražolių
Gaminimas:
- Nuvalykite pievagrybius ir atsargiai išimkite jų kotelius.
- Sumaišykite tarkuotą sūrį, česnaką, grietinę (arba kreminį sūrį), druską, pipirus ir žalumynus.
- Įdėkite sūrio masę į kiekvieną grybų kepurėlę.
- Apvyniokite kiekvieną grybą šoninės riekele ir tvirtai užfiksuokite dantų krapštuku.
- Dėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 190°C apie 10 minučių, kol šoninė taps traški, o įdaras išsilydys.