Bulvių suktinukai su grybais (karšto oro gruzdintuvėje)

blog_img1

Ingredientai:

  • 3 vidutinės bulvės (išvirtos ir sutrintos)
  • 100 g pievagrybių (smulkintų)
  • 1 svogūnas (smulkintas)
  • 1 kiaušinis
  • 3 valg. š. miltų
  • ½ arb. š. druskos
  • ½ arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 valg. š. aliejaus

Gaminimas:

  1. Keptuvėje su aliejumi apkepkite svogūną ir grybus, kol suminkštės.
  2. Sumaišykite bulves su kiaušiniu, miltais, druska ir pipirais.
  3. Iškočiokite bulvių masę į stačiakampį, dėkite grybų įdarą ir susukite į suktinuką.
  4. Supjaustykite riekelėmis, lengvai apipurkškite aliejumi ir kepkite 190°C apie 12 minučių, kol gražiai apskrus.
  5. Patiekite su grietinės ar česnakinio jogurto padažu.

Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite papildomą -5% nuolaidą